cv foto

Hallo! Even voorstellen. Ik ben Nancy Smulders, 44 jaar. Ik werk als professioneel voiceover sinds 2011. Wat ik ooit als hobby ben gestart, is inmiddels uitgegroeid tot een perfecte parttime aanvulling op mijn werkweek. Prima te combineren met mijn andere baan als Vastgoed adviseur. Mijn voiceover werk doe ik vanuit mijn studio aan huis. Voor de nabewerking van de opnamen werk ik nauw samen met een geluidstechnicus. Stemacteren en voiceover werk is heel divers. De opdrachten zijn zeer uiteenlopend van radiocommercials tot telefoonmenu’s tot het inspreken van interessante en soms moeilijke teksten voor bedrijfspresentaties op YouTube. Het geeft me heel veel voldoening en ik heb er heel veel plezier in.

Behalve voiceover werk, ligt mijn werkveld momenteel in het vastgoed. Dat doe ik sinds 2001 en ik vind ook daar veel uitdaging in de diversiteit van het werk (verkoop en ontwikkeling nieuwbouw). Voor 2001 werkte ik circa zeven jaar in de ICT branche. Ik werkte voor onder anderen Intel, Microsoft en TechData.

Zie mijn volledige profiel op: nl.linkedin.com/in/nancysmulders

Ik ben altijd bereikbaar voor opdrachten groot of klein, mijn telefoonnummers is 0616976402 of mail nancy@steminuitvoering.nl.

Nancy Smulders (Stemactrice & Voice-over)

 

2011

Begin 2011 volgde ik de workshop "Stemacteren" bij Barnier Geerling. De rest van het jaar ging voorbij aan de opname van een stemdemo, de vormgeving van spetterende website en alles wat daar bij komt kijken. Einde van het jaar werd afgesloten met een workshop "Animatie en nasynchronisatie". 

2012

De opdrachten druppelden voorzichting binnen en van het één kwam als snel het ander. Een paar telefoonmenu's, diverse internetfilmpjes, enkele radiospotjes en nog wat andere opnames hielden mij bezig. Daarnaast het inrichten van een studio thuis en het leggen van contacten met geluidstechnici voor het perfectioneren van elke opname. Het jaar werd afgesloten met een workshop "Audiotechniek voor Stemacteurs". 

2013

Het jaar startte heel goed met een aantal prachtige opdrachten. Waaronder een uitgebreid telefoonmenu waar veel positieve reacties op zijn gekomen. In het tweede kwartaal draaide het spotje voor "Indian Summer Festival"  landelijk! Wederom heel veel enthousiaste reacties en vervolgopdrachten wat mijn jaar werkelijk tot een waar feest heeft gemaakt!

2014

Een lastige start in het eerste kwartaal in verband met wat onrust in het Vastgoed. Weinig tijd en aandacht voor andere zaken gehad. Tweede kwartaal is de rust weer toegekeerd en zo zie je dat ook nieuwe opdrachten dan weer komen aanwaaien. Het jaar afgesloten met weer heel wat geweldige nieuwe internetpresentaties en zelf een opdracht voor Albert Heijn.

Zie: www.steminuitvoering.nl/demo/internet

2015

Een nieuw jaar net gestart, heerlijk! Schone lei, frisse wind, nieuwe energie. Ik heb er zin in.